500 денари

Комплет од две шољи со ваши фотографии.      
Идеален подарок за заљубени.

250 денари

Бела шоља со ваша фотографија.
Отпорна на температура и гребење.

Сива метална шоља со дупли ѕидови. Отпорна на температура и гребење.

300 денари

Бела шоља со ваша фотографија. Рачката на шољата е во форма на срце. Отпорна е на температура и гребење.

400 денари

Магична шоља со ваша фотографија.
Отпорна на температура и гребење.
Сликата се појавува кога во шољата ќе се стави топол напиток.

750 денари

Стаклена кригла за пиво со ваша фотографија. Отпорно на температура и гребење

350 денари

Белo или сиво алуминиумско шише со ваша фотографија. Отпорно на температура и гребење.

450 денари

Магична шоља со рачка во форма на срце /
стаклена магична шоља
со ваша фотографија.
Отпорна на температура и гребење.
Сликата се појавува кога во шољата ќе
се стави топол напиток.

300 денари
aaaaaaaaaaaaiii