Регистарска табличка со вашето име.   Димензии 100х150 мм  и 150х300мм
Пратете ни име и датум на раѓање или комплетен дизајн по ваша желба.

Цена
550 денари
450 денари

Вашата фотографија на уникатен камен со димензии
150х200 мм

 100х150 мм

Лигавче со ваш дизајн (сино или розево). 
Цена 350 денари

керамички магнет
5х7 см
за 180 денари

Подлога за глувче со ваш дизајн.
Во кружна или правоаголна форма.
Цена 200 денари

Вашата фотографија на
подлога за чаши. 

Вашата фотографија на уникатна подлога за чаши во форма на сложувалка.
Се состои од 4 дела кои заедно формираат целина.  
Димензија 180х180 мм

Цена 600 денари
Цена 150 денари

За на            бебешка            количка,     велосипед, врата од соба, креветче...

Вашата фотографија на уникатен камен со димензии
200х200 мм  

150х150 мм

Цена 500
денари

Маица со текст по ваш дизајн . 
aaaaaaaaaaaaiii