Сите информации за производите може да ги добиете на телефон:
070-343-575 или на mail: puzzle.mk@gmail.com

Времето потребно за изработка на нашите производи е 2-3 дена. Откако ќе ни ја испратите фотографијата, контактирајте не за да проверите дале сме ја добиле и дали истата одговара за изработка.
За поголеми нарачки и за нарачки пред празници времето потребно за изработка се зголемува. Ве молиме при нарачката да се информирате колку време е потребно за изработка на производот.

изработка на сложувалки во рок од 24 часа се доплаќа 50 %

При нарачка користете слики направени со дигитален апарат. Квалитетот на фотографијата ќе се одрази и на квалитетот на крајниот производ.

aaaaaaaaaaaaiii