Единствена можност да добиете уникатен балон изработен исклучиво за вас. Овие балони се во две големини 18 см и 28 см (дијаметар). Балоните се со различна форма: круг, срце и ѕвезда. Може да се изработат со различна слика од двете страни или пак со истата слика/ текст.

Балоните од 18 см се 250 денари, а тие од 28 см се 350 денари
aaaaaaaaaaaaiii